Even voorstellen….

Wij zijn Jeannette en Cor Faro. We hebben één zoon (Don). We zijn geboren in Enschede maar wonen al jaren in Almelo. We zijn allebei al jaren enorme fans van de heerlijke sfeer aan de Côte d’Azur, de prachtige bergachtige omgeving en de mooie zandstranden aan de Middellandse Zee.

Na vele jaren vakantie te hebben gevierd in Frankrijk, kochten we in 2008 onze eerste chalet (nr.10) op camping Berard. We kwamen er al snel achter dat de camping precies voldeed aan al onze wensen. De kleinschaligheid, knusheid en de grote eigen plekken rondom de chalets zijn uniek in dit gebied. Daarnaast is de camping zeer gezellig en bieden onze plekken zeer veel rust. De ligging, kort bij de stranden van de Middellandse Zee en alle geweldige authentieke bergdorpen is ideaal. Wat ons betreft dus één van de mooiste streken van Europa.

Nog steeds zijn we even enthousiast over onze eigen vakanties en ontvangen we elk jaar heel veel leuke vakantiegasten in één van onze chalets. De vele strandjes, de prachtige bergdorpjes, in combinatie met het heerlijke weer, verveelt eigenlijk nooit.

Inmiddels hebben we 5 chalets op de mooiste plekjes en genieten we elk jaar weer van de vele leuke reacties van onze gasten die met dezelfde ervaring als wij weer terugkomen in Nederland.

Omdat we ook graag de mogelijkheid willen hebben om eens te overwinteren in de warmte en Zuid-Frankrijk daar minder geschikt voor is hebben we nu een prachtig appartement gekocht in Spanje. Dit vakantieappartement ligt op 1600 meter van de kust in Torrevieja en op 30 km. ten zuiden van het vliegveld in Alicante. Wij zijn er zeker van dat u hier ook met het hele gezin van zult genieten.

U kunt al uw vragen stellen door ons te bellen (mobiel) +31 6 22 92 77 90

U kunt ons ook een mailtje sturen via info@hetisfijninzuidfrankrijk.nl of contact met ons op via de contact pagina. Wij zullen altijd direct reageren.

Met vriendelijke vakantiegroet,

Jeannette en Cor Faro
De Delle 65
7609 CE Almelo
mobiel: +31 6 22 92 77 90