Even voorstellen….

Wij zijn Jeannette en Cor Faro. We hebben één zoon (Don). We zijn geboren in Enschede maar wonen al jaren in Almelo. We zijn alledrie enorme fans van de heerlijke sfeer aan de Côte d’Azur, de prachtige bergachtige omgeving en de mooie zandstranden aan de Middellandse Zee.

Na vele jaren vakantie te hebben gevierd in Frankrijk, kochten we in 2007 onze eerste chalet op camping Berard. We kwamen er al snel achter dat de camping precies voldeed aan al onze wensen. De kleinschaligheid, de knusheid, het fantastisch restaurant, de verwarmde zwembaden en de grote eigen plekken rondom de chalets zijn uniek in dit gebied. Daarnaast is de camping zeer gezellig en bieden onze plekken zeer veel rust. De ligging, kort bij de stranden van de Middellandse Zee. Natuurlijk is het dichtbijgelegen St. Tropez het uithangbord van de omgeving. Zeer leuk om te bezoeken maar wat ons betreft is het achterland met alle authentieke bergdorpjes en overal zicht op de blauwe zee en de stranden één van de mooiste streken van Europa.

Nog steeds zijn we even enthousiast over onze eigen vakanties en ontvangen we elk jaar heel veel leuke vakantiegasten in één van onze chalets. De vele strandjes, de prachtige bergdorpjes, in combinatie met het heerlijke weer, verveelt eigenlijk nooit.

We hebben jaren gekend dat we 6 chalets verhuurde. Inmiddels zijn ook wij wat ouder geworden en hebben we dit nu afgebouwd naar 2 chalets, Chalet nr.21 en Chalet nr.23. Dit zijn onze mooiste chalets op de mooiste plekken. We genieten elk jaar weer van de vele leuke reacties van onze gasten die met dezelfde ervaring als wij weer terugkomen in Nederland.

Na meer als 16 jaar aanwezigheid op deze camping hebben we vele goede contacten opgebouwd en zijn er mooie vriendschappen ontstaan.  Ook de camping eigenaren, de familie Olivier, die de laatste jaren de camping compleet hebben vernieuwd en omgebouwd naar een zeer luxe comfortabele 4 sterrencamping zijn vrienden van ons. Zij hebben ons gevraagd om reisagent te worden en te bemiddelen voor met name de Nederlandse en Duitse gasten. Wij geven u graag kosteloos alle informatie en hebben de mogelijkheid om voor u de meest passende keuze te adviseren en aan de camping te vragen u een mooie plek aan te bieden. Daarnaast sturen wij u nadat de reservering is gedaan graag extra informatie over de camping en omgeving inclusief leuke “tip voor trips”

De ontstane vriendschappen zijn ook de reden dat we op onze site 5 Chalets aanbieden die niet van onszelf zijn. Chalet nr.124 is in eigendom van de familie Pieters en Chalet nr.13 is in eigendom van de familie Poggel. Chalet nr.117 en nr.118 zijn ik eigendom van de familie Rijkens en Chalet nr.31 is in eigendom van de familie Descheemaecker. Ook al deze chalets voldoen aan hetzelfde niveau in comfort als onze eigen chalets en zijn prima comfortabele chalets op mooie plekken met prachtige uitzichten. Mocht u hiervoor interesse hebben dan staan ook deze 5 chalets op onze beschikbaarheidpagina. We geven u hierover graag meer informatie en kunnen u alle contactinformatie geven zodat u een eventuele reservering zelf verder kunt bespreek met de eigenaren.

Omdat we ook graag de mogelijkheid willen hebben om eens te overwinteren hebben we een prachtig appartement gekocht in Spanje. Dit vakantieappartement ligt op 1600 meter van de kust in Torrevieja en op 30 km. ten zuiden van het vliegveld in Alicante. Wij zijn er zeker van dat u hier ook met het hele gezin van zult genieten. De website hiervoor is hetisfijninspanje.nl

U kunt al uw vragen stellen door ons te bellen (mobiel) +31 6 22 92 77 90

U kunt ons ook een mailtje sturen via info@hetisfijninzuidfrankrijk.nl of contact met ons op via de contact pagina. Wij zullen altijd direct reageren.

Met vriendelijke vakantiegroet,

Jeannette en Cor Faro
De Delle 65
7609 CE Almelo
mobiel: +31 6 22 92 77 90

De beschikbaarheid en de weekprijzen staan op onze beschikbaarheid pagina.

Camping en omgeving

De stranden         L’Escalet          Saint Tropez

Bormes les mimosas en Collobières        Le Lavandou

Monaco        Cannes         Grimaud         Port Grimaud

Ramatuelle         Gorges du Verdon en Lac de Saint Croix

Gassin          Sainte Maxime           Col du Canadel

Markten in de buurt           Reviews op zoover.nl

Het klimaat aan de Middellandse Zee

Landkaart omgeving camping