Reserveren of wilt u eerst meer informatie over Corona?

Wellicht goed om iets te vertellen over de Corona aan de Cote d’Azur. Wij zijn net weer terug van 4/5 weken vakantie in juni en juli en hebben het dus zelf ervaren. Wat ons enorm heeft verbaast is de wijze waarop met corona wordt omgegaan. Ondanks het feit dat er bijna geen corona is geweest in dit hele kustgebied, draagt het bedienend personeel in de restaurants en winkels een mondkapje en zijn er hier en daar wat tafeltjes weggehaald om meer ruimte te maken. Op de vele stranden is zoveel ruimte dat je helemaal niet dicht op elkaar hoeft te zitten en gemakkelijk vele meters afstand kunt houden. Op je eigen plek op de camping voelt het gelijk alsof je in je eigen tuintje zit. In het nieuwe zwembadcomplex van de camping is zoveel ruimte dat corona niet in je opkomt. Komt natuurlijk ook omdat heel veel mensen de keuze hebben gemaakt om in eigen land zijn gebleven.

Voor de veiligheid hebben wij vastgesteld dat je beter in Zuid-Frankrijk vakantie kunt vieren dan in Nederland op de overvolle eilanden of campings aan de kust in Nederland.

Wij vinden het altijd erg prettig om alle vragen die er zijn persoonlijk te beantwoorden en waar gevraagd goed advies te geven, zodat u volledig voorbereid bent op een fijne vakantie. Zo krijgen ook al onze vakantiegasten 8 weken voor vertrek een boekwerkje met heel veel informatie over het gehuurde chalet, de camping en omgeving en heel veel nuttige tips voor trips.

U kunt al uw vragen stellen door ons te bellen (mobiel) +31 6 22 92 77 90

U kunt ons ook een mailtje sturen via info@hetisfijninzuidfrankrijk.nl of onderstaand contactformulier gebruiken om uw vragen aan ons te mailen. Wij zullen altijd direct reageren.

Met vriendelijke vakantiegroet,

Jeannette en Cor Faro
De Delle 65
7609 CE Almelo
mobiel: +31 6 22 92 77 90