Na meer als 16 jaar aanwezigheid op deze camping hebben we vele goede contacten opgebouwd en zijn er mooie vriendschappen ontstaan.  Ook de camping eigenaren, Sophie en Michel Olivier, die de laatste jaren de camping compleet hebben vernieuwd en omgebouwd naar een zeer luxe comfortabele 4 sterrencamping zijn vrienden van ons. Zij hebben ons gevraagd om reisagent te zijn speciaal voor de Nederlandse gasten. Wij geven u graag kosteloos alle informatie en advies zodat u de best passende keuze kunt maken.

Nadat u heeft gereserveerd, krijgt u van ons een zeer uitgebreide map met informatie over de camping, de omgeving en veel “tips for trips”.

De keuze in de chalets is zeer omvangrijk. Van gewoon goed tot zeer veel luxe, van 2 tot 8 personen, van 1 tot 4 slaapkamers, van 1 tot 3 douches, van 1 tot 3 Wc’s, met of zonder jacuzzi. Of met een apart vertrek voor Opa en Oma, of misschien wel een luxe glamping safari tent. Alle vakantiewoningen zijn nieuw en in de laatste 2 jaar geplaatst.

Heeft u interesse dan kunt u ons altijd even bellen voor meer informatie tel:+31622927790. of ons een mailtje sturen via onze contactpagina.

Wij geven u graag meer informatie en kunnen u alle contactgegevens van de camping geven zodat u verder zelf de eventuele reservering met hen kunt bespreken.

 

 

Heeft u interesse dan kunt u ons altijd even bellen voor meer informatie tel:+31622927790. of ons een mailtje sturen via onze contactpagina.

Camping en omgeving

De stranden         L’Escalet          Saint Tropez

Bormes les mimosas en Collobières        Le Lavandou

Monaco        Cannes         Grimaud         Port Grimaud

Ramatuelle         Gorges du Verdon en Lac de Saint Croix

Gassin          Sainte Maxime           Col du Canadel

Markten in de buurt           Reviews op zoover.nl

Het klimaat aan de Middellandse Zee

Landkaart omgeving camping