Wij hebben t heerlijk gehad in jullie chalet! Het is n ruim onderkomen en qua comfort heel fijn! Ik hou van koken en heb niets gemist qua keukenapparatuur…zeer uitgebreid assortiment. Verder hebben we veel gewandeld wat in eerste instantie n behoorlijke uitdaging leek qua bergen en dalen.maar dat viel ons erg mee…heerlijk weer gehad, zelfs dagen met 20 tot 25 graden! Heerlijk geluncht bij de Bouchon met prachtig uitzicht vanaf t terras. Verder elke dag even naar La garde freinet voor n wijntje en n borrelhapje op t terras van Vie la Joie. Heerlijk! Natuurlijk ook genoten van t leuke plaatsje Port Grimaud wat in deze tijd nog niet vol zit met toeristen wat heel fijn is. Ook St. Tropez en St. Maxime bezocht waar we jaren geleden al eens geweest waren. Leuke revival tour. Verder zoveel mogelijk markten bezocht wat voor ons altijd n feest is. Al met al n fijne tijd gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

Groetjes Karel en Marian