Hallo Cor en Jeanette, 

Wij hebben genoten van onze vakantie in chalet 23. Alles wat men nodig heeft was aanwezig, zelfs een wasmachine. De omgeving is prachtig, er is genoeg te doen en te beleven. Wij hebben een prachtige wandeling gemaakt die begon bij de begraafplaats van Grimaud…. Het Feeënpad , voor wie deze ook wil lopen adviseren wij goede schoenen aan te trekken en drinken meenemen. Port Grimaud heeft leuke winkeltjes en restaurants, wij hebben er een rondvaart gemaakt wat erg leuk was. Zondags is er markt. Op dinsdag zijn wij vroeg vertrokken naar Lorgues om daar de markt ( 8-13 uur )  te bezoeken, deze is zeker de moeite waard. Sainte Maxime is ook erg leuk om te bezoeken, winkeltjes in overvloed, leuke en gezellige terrasjes. Hyeres, de oude binnenstad. Er zijn zoveel leuke routes te bedenken en te rijden. Richting  Hyeres rijden en bij vliegveld St.Tropez afslaan naar de Col du Canadel, met boven een spectaculair uitzicht over Rayol Canadel sur mer. Vanuit welke richting ook…naar Plan de la Tour… Cascades de l’aille in de buurt van Vidauban zijn zeer zeker een bezoekje waard. Monaco….Gorges du Verdon…. Eigenlijk teveel om op te noemen. Met andere woorden 2 weken was eigenlijk niet genoeg. Voor ons is deze vakantie een mooie herinnering.

Met vriendelijke groeten,  Rob en Truus