Bij aankomst werden we verrast door een fles Rosé in de koelkast.Het chalet is zoals omschreven, voorzien van alle gemakken en comfort. De weg langs de camping is wel erg druk (geworden). Chalet 21 voldeed voor ons prima, de leefruimte vinden we wat aan de krappe kant . De service die Cor en Jeannette leveren is prima en wat ze schrijven op de website klopt. Het terras biedt ruimte voor bijna alle weersomstandigheden. Alleen met koude moet je naar binnen. De omgeving heeft veel te bieden . Wij zijn er nu in totaal 4 weken geweest en het lukt ons nog steeds neuwe dingen te ontdekken. Twee prachtige wandelingen  vanaf de camping zijn mogelijk…naar het kapelletje op de berg en naar Grimaud. De tips in de klapper zijn zeer goed bruikbaar. Wanneer je zelf de kaart goed bestudeerd is er nog meer te vinden . Het uitstapje naar Cogolin plage, in combinatie met supermarkt bezoek is een een aanrader. Voor de hardlopers: op de camping kun je een stevige route uitzetten van 2,5 km met 90 m hoogteverschil . Nog meer klimwerk is mogelijk door naar het laagste punt van de camping te gaan. Op de camping werken gastvrije mensen. Indien gewenst wordt stokbrood ‘s morgens  aan het chalet afgeleverd. Kortom,  wij kunnen een chalet op deze camping aan iedereen aanbevelen.

Groet,

Paul en Tonnie.