Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met ons gezin (met zoon van 15 jaar). Wij zijn in het begin van het seizoen geweest (april/mei 2022). Het was toen nog rustig op de camping. Ondanks dat boden ze alle faciliteiten aan waaronder kinderanimatie. De camping ligt op een berg en is een terrassencamping. Er zijn door de nieuwe eigenaar veel vernieuwingen gedaan, waardoor het park een upgrade heeft gehad. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Beoordeling camping:
Mooi terrein waar veel nieuwe chalets zijn geplaatst door de campingeigenaar. De service op de camping is erg goed. Toen wij aankwamen, het seizoen moest nog beginnen, was het restaurant gesloten. De kok stond standby en kwam speciaal voor ons terug om een heerlijke maaltijd te bereiden. Het nieuwe zwembad met goed verwarmd water was geopend, waar we heerlijk van hebben genoten. De 4G ontvangst was bij onze aankomst slecht en daarom hebben we camping WIFI gekocht en was de ontvangst goed. De medewerkers aan de receptie helpen je met al je vragen. Er is een wasruimte met twee wasmachines met grote trommels en een droger. De camping ligt op een prima locatie voor allerlei uitstapjes. Wij zijn een dag in Monaco geweest, waar in die periode de opbouw voor de Formule 1 race was. Op de terugweg zijn we gedeeltelijk langs de prachtige kustroute gereden, met mooie uitzichten op het Esterel gebergte. We zijn naar Lac de Sainte-Croix geweest (het op een na grootste stuwmeer van heel Frankrijk met prachtig blauw water). Vandaaruit zijn we doorgereden naar de Gorges du Verdon, wat een imposant landschap biedt. Het is de bekendste en grootste kloof van Europa, uitgesleten door een rivier over de lengte van 25 kilometer. Echt fantastisch om steeds hoger de bergen op te rijden en van het uitzicht te genieten. We zijn naar de Site de Malpasset bij Fréjus geweest. Dit is een indrukwekkende gedenkplaats in een mooie omgeving waar in 1959 een grote ramp plaatsvond waarbij de (door de slecht voorbereide bouw van een) stuwdam doorbrak. Het is bijzonder indrukwekkend om op deze plaats rond te lopen en om te zien hoe ver het water de mega grote brokstukken van de dam meegesleurd heeft. Natuurlijk zijn we in St. Tropez geweest. Dat vonden we leuk voor even, maar zijn toen weer verder gegaan. In Saint Raphaël zijn we ook maar kort geweest. We zijn niet zo van de stadjes en markten. Wij houden eerder van natuur en mooie autoritten. We hebben een autorit gereden die door Cor en Jeannette wordt aanbevolen: bezoek aan Village Bormes les mimosas en Collobrières. We hebben veel van de omgeving gezien, bergkloof op en af gereden met prachtige uitzichten en met soms wel erg smalle wegen waarbij ik alleen maar kon hopen geen tegenliggers tegen te komen. We zijn een paar uurtjes op het strand van Plage de L’Escalet geweest. Een prachtig strand, maar om te zwemmen moet je over veel keien en langs rotsstukken in het water zien te komen. Port Grimaud vonden wij niet bijzonder. Wij vergeleken dat met een Center Parcs opzet met een jachthaven. Op zondag zijn we even naar de brocante markt in Grimaud geweest.

Cor en Jeannette Faro:
Goede communicatie en service. Zowel mondeling als via mail contact gehad. Alle afspraken zijn nagekomen. Wij vonden het heel fijn om via hen onze vakantie te regelen. Onze dank daar voor.

Beoordeling caravan nummer 10:

De caravan was prima, ondanks dat dit een oudere aluminium caravan is. Er is door Cor en Jeannette veel aandacht aan besteed. Alles wat je maar nodig kunt hebben, is aanwezig. Nummer 10 moet het van zijn plaats hebben. Het heeft een grote plaats, waar je verschillende zit/ lig gelegenheden hebt. Afhankelijk van hoe de zon staat, kun je kiezen waar je wilt zitten. Er is een overkapping met zonnescherm, zodat je zelfs helemaal uit de zon kunt blijven. In het schuurtje is nog veel extra opbergruimte, er is een grote koel vriescombinatie en mogelijkheden om buiten te koken. De TV ontvangt de Nederlandse zenders, wat voor in de avonduurtjes fijn was. Het woon/ keuken gedeelte is prima, met veel opbergmogelijkheden. Er is een airco die ook kan verwarmen. Wat we ‘s avonds echt wel nodig hadden zo vroeg in het seizoen. De badkamer is voorzien van toilet, wasbak en douche, welke netjes zijn. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoons bed met goed matras en ook hier is voldoende opbergruimte. Dan hebben we de kinderkamer gebruikt, waar onze tienerzoon sliep. De bedden daar zijn goed geschikt voor kleinere kinderen. We hebben dan ook het matras van het tweede bed op het andere bed gelegd en zo kon ook hij goed slapen.

De beoordeling voor het park: 9 (er wordt links en rechts nog druk gewerkt en gebouwd, maar hier hebben wij geen hinder of geluidsoverlast van gehad) De ligging van het park: 9 (centrale ligging en goed te bereiken)


De beoordeling voor de caravan: 7

Hygiëne van de caravan: 10
De beoordeling voor de plek: 10 Service op de camping: 10 Zwembad: 10
prijs/kwaliteit: heel erg goed

Groetjes Jeroen en Wendy Kielen