Van 26 december 2021 tot en met 2 januari 2022 hebben wij vertoefd in caravan nummer 23. Het was een feest om in deze periode in Zuid-Frankrijk te mogen zijn. Alle dorpen en steden waren prachtig versierd wat vooral ‘s avonds bijna sprookjesachtig aandeed. Daarnaast hadden wij echt geluk met het weer. Van de 7 dagen hebben wij er zelfs 3 op het strand doorgebracht met temperaturen van 20 tot 23 graden. Heel bijzonder om in december in de Middellandse Zee te zwemmen en voor de kinderen heel fijn dat ze lekker op het strand konden spelen! De caravan is bovengemiddeld voorzien van alle gemakken. Van een staafmixer tot een uitgebreide messenset of een hele fijne grillpan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig. Ook was het erg schoon en hoe fijn is het dat er een flesje wijn en ijsblokjes voor je klaarliggen als je aankomt?! En last but not least zijn wij zeer te spreken over het fijne en correcte contact met Cor. Zowel voor, tijdens als na ons verblijf werd duidelijk en uitgebreid gecommuniceerd. Wij hadden best wat vragen rondom corona in Frankrijk en op al die vragen kwam keurig op tijd een helder antwoord. Dat maak je tegenwoordig nog maar zelden mee. Kortom: wij kunnen iedereen een verblijf bij Cor en Jeannette in Zuid-Frankrijk aanraden. En in Spanje is het ongetwijfeld net zo goed voor elkaar!

Groetjes, familie Van Tilborg