Beste Cor en Jeanette,


Bedankt voor het terug storten van de gasfles.
Wij hebben een mooie vakantie gehad, de chalet is goed bevallen. Een mooie ruime plek en alles was aanwezig wat je maar nodig hebt. Mooi verzorgde camping, mooi zwembad, en alles in de buurt, wel met de auto naar supermarkt en strand.
Viel ons mee, hoe druk het nog was in september, de camping was wel rustig.
Veel aan jullie tips gehad, veel gezien en gedaan, mooie, oude dorpen bezocht zoals La Garde Freinet, Grimaud, Ramatuelle, de markt in Lorgues was geweldig, de markt in St.Tropez ook, en St. TROPEZ zelf bezocht, met de boot van Port Grimaud, goed te doen.
Port Grimaud viel ons erg mee, wij dachten nep plastic stadje, maar een leuk klein Venetie en gezellig.
Ook via de kust weg via Cannes, Nice, Monaco naar Menton geweest en daar 1 nacht overnacht, wat een mooie stad is dat zeg! Michael heeft daar in zijn jeugd 1 jaar gewoond, hij was nog wel klein. Jammer dat het zo druk was met verkeer in Nice en Monaco, verkeerde dag, er was een boten promotie in de haven van Monaco. Er was geen doorkomen aan, geen foto,s kunnen maken in Nice en Monaco. Onderweg stops gemaakt voor foto,s, mooie kust , het Esterel gebergte, maar 2e dag in Menton en aangrenzend Roquebrune -Cap Martin was zeer de moeite waard.
Met een slechte dag nog langs de kust getoerd richting Rayol Canadel sur Mer, mooi rustige baai.

Al met al, we konden niet alles zien, in de 3 weken, wij vonden het daar erg mooi, en zullen vast nog wel eens terug keren, er valt nog veel meer te ontdekken. Tip, de traitteur van de supermarkt E Leclerc in Cogolin is ook aan te raden, en de supermarkt zelf. Het was een hele mooie vakantie., o ja, de verse rose gamba,s van Lidl zijn niet te versmaden heerlijk van smaak, nergens zo goed gegeten, op de bakplaat buiten mmmm…..Wij willen jullie bedanken voor alle informatie en tips, wij hebben een heerlijke vakantie gehad,


Groeten van Paula Overre en Michael Speijer